تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

همایش سردفترداران خدمات الکترونیک قضایی در مشهد برگزار شد| خدمات الکترونیک، هدف سند تحول قضایی

  • کد خبر: ۲۳۶۱۰۴
  • ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۰
همایش سردفترداران خدمات الکترونیک قضایی در مشهد برگزار شد| خدمات الکترونیک، هدف سند تحول قضایی
از احراز هویت برخط و ارائه گواهی سوء پیشینه گرفته تا ثبت دارایی‌های مسئولان، به طور کلی ۲۵ عنوان خدمت در ۸۴ دفتر خدمات الکترونیک قضایی فعال در خراسان رضوی ارائه می‌شود و حدود ۴۲۰ کارشناس حوزه قضایی هم در این دفاتر مشغول فعالیت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از احراز هویت برخط و ارائه گواهی سوء پیشینه گرفته تا ثبت دارایی‌های مسئولان، به طور کلی ۲۵ عنوان خدمت در ۸۴ دفتر خدمات الکترونیک قضایی فعال در خراسان رضوی ارائه می‌شود و حدود ۴۲۰ کارشناس حوزه قضایی هم در این دفاتر مشغول فعالیت هستند. بر همین اساس، شامگاه روز پنجشنبه همایش مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان به میزبانی تالار نور مشهد برگزار شد تا جدیدترین تغییرات فنی در این حوزه موردبحث و بررسی کارشناسی قرار بگیرد.

پیشگیری، اولویت رسیدگی است

سید امیر مرتضوی، معاون قضایی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در این همایش بیان کرد: از قضات گرفته تا اعضای مرکز کارشناسان، کانون وکلا و دفاتر خدمات الکترونیک همه عضو یک خانواده هستند و چه بسا مدیران دفاتر با خلاقیت، نوآوری و کار‌های دلسوزانه بتوانند حتی از تشکیل یک پرونده جلوگیری کنند.
وی افزود: مردم حق و حقوقی دارند. از همان گام اول باید مراقبت شود و توجه کنید به خواسته‌های طرفین، سوابق امور قضایی و مشخصاتشان. چند سال قبل در همین استان خراسان رضوی، یک زوج قصد طلاق کرده و وکلای دوطرف در مجموع ۱۲۹ پرونده علیه یکدیگر به ثبت رسانده بودند. این واقعاً قابل قبول نیست. این پرونده‌ها اکثر متکثر شد، در روند رسیدگی دچار رسوب می‌شود و بر حجم کار می‌افزاید.
«قوه قضاییه در سال‌های اخیر رویکرد پیشگیرانه را در دستورکار قرار داده و به دستاورد‌های بزرگی هم رسیده است. عملکرد مراکز مشاوره سند آشکار این ادعاست و این مراکز باید با دفاتر خدمات الکترونیک به هم افزایی برسند». معاون قضایی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با بیان این مطلب افزود: براساس سند تحول و تعالی قوه قضاییه، ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با هدف کاهش مراجعان حضوری به مراکز قضایی و ارتقای دقت و صحت در رسیدگی به پرونده‌ها بوده بنابراین سردفترداران مکلف به التزام دائمی به این اصل هستند.
وی ادامه داد: یک بخش مهم در این باره مربوط به پرونده‌های واخواهی و تجدیدنظر است. مدیران دفاتر همگی از کارشناسان خبره امور قضایی انتخاب شده اند و بر این اساس، اگر رأی صادره برای یک پرونده را درست تشخیص دادید، باید از صرف هزینه و اتلاف وقت مضاعف مراجعه کننده و دادگاه جلوگیری کنید و به افراد اطلاع دهید که درخواست تجدیدنظر آن‌ها راه به جایی نخواهد برد. اینها از تکالیفی است که بر دوش دفاتر ارائه خدمات الکترونیک قرار دارد.

ضرورت پیشگیری از اطاله دادرسی

پیش از سخنان سیدحسن حسینی رئیس حفاظت اطلاعات، علی ثابتی معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری خراسان رضوی در سخنانی تأکید کرد: در یک دهه گذشته، پیشرفت‌های بزرگی در مسیر اجرای سد تحول بنیادین دستگاه قضا حاصل شده و یادگار شهید رئیسی به قید فوریت در اولویت رسیدگی کلان قرار دارد.
به گفته وی، توسعه زیرساخت‌های فناوری در رسیدگی به پرونده‌ها از جمله مسائل راهبردی در سند تحول قضایی کشور است و تغییراتی حاصل شده تا ضمن توسعه خدمات، شفافیت و رضایتمندی مردم از اطاله دادرسی هم جلوگیری شود. ثابتی تصریح کرد: این یک حقیقت غیرقابل انکار است که دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سال‌های اخیر توانسته اند بخش زیادی از مراجعات حضوری و اتلاف وقت مردم در دادگاه‌ها را به صورت مجازی کاهش دهند. با این حال، دستگاه قضا اراده دارد تا همچنان طیف گسترده تری از خدمات را بر بستر‌های برخط ارائه دهد و به همین دلیل، چشم انداز فعالیت مراکز خدمات الکترونیک در آینده پرفروغ‌تر خواهد بود.

 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->